Kreditys

Om Kreditys

Kreditys er en online-låneplatform, der er specialiseret i forbruger- og erhvervslån. Vi er stolte af at hjælpe vores kunder med at nå deres mål, uanset om det er for at finansiere et køretøj, en uddannelse eller for at udvide deres virksomhed.

Visioner om kreditys

Finansiel tilgængelighed

Vi tror på, at vi skal gøre finansielle tjenester tilgængelige for alle. Vi bestræber os på at tilbyde fleksible og overkommelige kreditløsninger, så vores kunder kan realisere deres planer uden unødige økonomiske begrænsninger.

Gennemsigtighed og klarhed

Vi betragter gennemsigtighed som et centralt element i vores forhold til vores kunder. Vi er forpligtet til at give klare og forståelige oplysninger om vores produkter og tjenester, herunder lånebetingelser, rentesatser og tilhørende gebyrer.

Vores missioner

Adgang til kredit

Vores primære mission er at give vores kunder hurtig og nem adgang til kredit. Vi forstår, at mange personlige og erhvervsmæssige projekter kræver finansiering, og vi er her for at hjælpe vores kunder med at skaffe de nødvendige midler.

Forenkling af online låneansøgningsprocessen.

Vi er forpligtet til at gøre låneansøgningsprocessen så enkel og effektiv som muligt. Vi bruger avanceret teknologi til at forenkle papirarbejdet, fremskynde finansieringsbeslutninger og gøre det muligt for vores kunder at få de midler, de har brug for, hurtigt.

Kreditys
En række valgmuligheder for online lån hos Kreditys

Uanset om du ønsker at konsolidere din gæld, købe en bil eller finansiere et forretningsprojekt, har vi fleksible lånemuligheder, der passer til dine behov. Med konkurrencedygtige rentesatser, fleksible tilbagebetalingsbetingelser og en nem online ansøgningsproces er vi her for at hjælpe dig med at finde den rigtige finansiering til din situation.

Personlige lån

Har du brug for finansiering til et personligt projekt? Hos Kreditys er vores personlige lån online hurtigt, nemt og fleksibelt. Find den rigtige finansieringsløsning til dit budget nu.

Bil / motorcykel kredit

Vil du finansiere købet af din næste bil eller motorcykel? Hos Kreditys tilbyder vi dig en hurtig og nem online-løsning til bil/motorcykellån.

Tilbagekøb af kredit

Er du virksomhedsejer eller iværksætter og leder efter finansiering til dit forretningsprojekt? Hos Kreditys tilbyder vi dig erhvervslån, der er tilpasset dine behov.

Kreditys

Vidnesbyrd

De har været igennem Kreditys før dig for at få deres kredit, og de vidner om deres erfaringer med Kreditys.

Kreditys

Enkelt, hurtigt og effektivt

Online ansøgning

Gå til vores websted, og udfyld vores online låneansøgningsformular.

Analyse

Vi vil tage hensyn til din troværdighed og din evne til at betale tilbage.

Validering

Vi udarbejder en lånekontrakt til dig, når din ansøgning er blevet godkendt.

Modtagelse

Pengene overføres direkte til din bankkonto. Hurtigt og nemt.

Ansøg om dit lån online i dag!

Få den finansiering, du har brug for, nu med Kréditys.

års
erfaring
Udlån Låntagning
Finansierede
projekter
Glade kunder

Hos Kreditys er det vores mission at støtte dig i dine livsprojekter ved at tilbyde dig skræddersyede finansieringsløsninger.

kontakter

104 Rue Réaumur, 75002 Paris

+33 7 56 86 84 84

Kontakt@kreditys.com

tilmeld dig

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig på forkant med tendenserne!

    Copyright © 2019. Lavet af Kreditys. Alle rettigheder forbeholdes.