Kreditys
Leen met vertrouwen met Kréditys.

Persoonlijke lening

Online persoonlijke lening: de belangrijkste voordelen met Kréditys.

Tegenwoordig hebben veel huishoudens te maken met financiële beperkingen die de verwezenlijking van hun levensplannen beperken. Een gebrek aan cashflow kan ook leiden tot moeilijkheden wanneer zich onverwachte situaties voordoen. Bij Kreditys bieden wij u de mogelijkheid om online een persoonlijke lening te verkrijgen met belangrijke voordelen. Of u nu een bruiloft wilt organiseren, op reis wilt gaan, een auto wilt kopen of een verbouwing wilt uitvoeren, wij zijn er om u te begeleiden en u te helpen de juiste financiering voor uw behoeften te kiezen. Met Kreditys maakt u met een gerust hart uw plannen waar.

Onder zijn enigszins technische naam, persoonlijke lening is gewoon een vorm van consumptieve lening alsmede doorlopend krediet en geoormerkt krediet. Wat maakt het bijzonder? Flexibiliteit. Deze financieringsoplossing kan aan elk type project worden aangepast. Uitleg:

  • de persoonlijke lening is een consumentenkrediet zonder bewijs van gebruik: bent u vrij om de fondsen te gebruiken zoals u wilt;
  • je kunt lenen tot 75 000 euro, over minimaal 3 maanden en maximaal 84 maanden;
  • Uitstel van de vervaldag en vervroegde aflossing van uw persoonlijke lening is mogelijk, volgens de voorwaarden van uw contract;
  • het afsluiten van een kredietverzekering is niet verplicht, maar wordt wel sterk aanbevolen bij een ongeval;
  • bereid uw project goed voor door online simulaties uit te voeren: dit is de beste manier om uw leencapaciteit in te schatten;
  • Bij Kreditys profiteert u van onverslaanbare tarieven die alle concurrentie tarten.
3
RENTE
95
BETROUWBAARHEID
100
SNEL

Vraag nu uw lening aan!

Ontvang uw financiering in een paar klikken met ons snelle en veilige online formulier.

Wat zijn de voordelen van een persoonlijke lening?

Voor kredietnemers betekent het verkrijgen van een persoonlijke lening het juiste geldbedrag tegen een scherp tarief. Op het 100% digitale platform van Kreditys behoren de rentevoeten tot de meest competitieve op de markt voor bedragen tussen 1.000 en 75.000 euro.

In dit verband zijn de aangeboden leningen tegen vaste tarieven, uitsluitend afschrijfbaar, met constante maandelijkse betalingen en zonder verborgen kosten. Bovendien gebruikt het kredietplatform voor particulieren technologieën voor de analyse van kredietaanvragen waarmee een project in recordtijd kan worden gefinancierd.

De kenmerken van onze persoonlijke lening :

Onze persoonlijke lening is ontworpen om aan de financieringsbehoeften van onze klanten te voldoen. Met concurrerende rentetarieven, flexibele terugbetalingsvoorwaarden en snelle goedkeuring is onze persoonlijke lening een handige oplossing voor wie persoonlijke projecten wil financieren of schulden wil consolideren. Wij werken nauw samen met onze klanten om hen de financiering te bieden die past bij hun behoeften en budget.

Kreditys
Wij bieden een verscheidenheid aan kredietoplossingen op maat van uw behoeften.

Bij Kreditys zijn we trots op het aanbieden van een scala aan online leningopties om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten. Of je nu een persoonlijke lening nodig hebt om een persoonlijk project te financieren, een hypotheek om een huis te kopen, een autolening om je droomauto te kopen of een studentenlening om te investeren in je toekomst, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Met ons gebruiksvriendelijke online platform kunt u gemakkelijk leningopties vergelijken, de lening kiezen die het beste bij uw behoeften past en in slechts een paar klikken een aanvraag indienen.

Waarom kiezen voor de persoonlijke lening van Kredytis.
Auto/Motorfiets krediet

Op zoek naar de financiering van de aankoop van uw volgende auto of motor? Bij Kreditys, bieden wij u een snelle en gemakkelijke online auto / motor lening oplossing.

Krediet Terugkoop

Hebt u verschillende leningen opgebouwd en ondervindt u moeilijkheden om ze terug te betalen? Een kredietovername is de oplossing die u nodig hebt om uw financiën te vereenvoudigen en uw maandelijkse betalingen te verminderen.

Zakelijke leningen

Bent u ondernemer of ondernemer en op zoek naar financiering voor uw bedrijfsproject? Bij Kreditys bieden wij u bedrijfskredieten aan die aangepast zijn aan uw behoeften.

  • In principe een onmiddellijk antwoord.
  • Persoonlijke begeleiding vanaf de leningaanvraag tot aan de terugbetaling.
  • Een concurrerende rentevoet, vast voor de duur van de lening.
  • Vaste maandelijkse termijnen, voor een gemakkelijker budgetbeheer.
  • Geen aanvraagkosten.
  • De mogelijkheid van vervroegde aflossing zonder extra kosten.
Kreditys
Eenvoudig, snel en efficiënt
Online toepassing

Ga naar onze website en vul ons online lening aanvraagformulier in.

Analyse

Wij zullen rekening houden met uw geloofwaardigheid en uw vermogen om terug te betalen.

Geldigmaking

Na validatie van uw aanvraag stellen wij een kredietovereenkomst voor u op.

Receptie

Het geld wordt direct naar uw bankrekening overgemaakt. Snel en gemakkelijk.

Vraag uw lening vandaag nog online aan!

Krijg nu de financiering die u nodig heeft met Kréditys.

Bij Kreditys is het onze missie u te ondersteunen bij uw levensprojecten door u financieringsoplossingen op maat aan te bieden.

contacten

104 Rue Réaumur, 75002 Paris

+33 7 56 86 84 84

Kontakt@kreditys.com

schrijf je in op

    Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de trends!

    Copyright © 2019. Gemaakt door Kreditys. Alle rechten voorbehouden.