Kreditys

O Kreditysu

Kreditys je spletna posojilna platforma, specializirana za potrošniška in poslovna posojila. Ponosni smo na to, da svojim strankam pomagamo doseči njihove cilje, pa naj gre za financiranje vozila, izobraževanja ali širitev podjetja.

Vizije Kreditysa

Finančna dostopnost

Verjamemo, da so finančne storitve dostopne vsem. Prizadevamo si ponuditi prilagodljive in cenovno ugodne kreditne rešitve, da lahko naše stranke uresničijo svoje načrte brez nepotrebnih finančnih omejitev.

Preglednost in jasnost

Preglednost je za nas ključni element odnosa s strankami. Zavezani smo k zagotavljanju jasnih in razumljivih informacij o naših izdelkih in storitvah, vključno s pogoji posojil, obrestnimi merami in povezanimi pristojbinami.

Naše misije

Zagotavljanje dostopa do posojil

Naše glavno poslanstvo je strankam zagotoviti hiter in enostaven dostop do kreditov. Zavedamo se, da številni osebni in poslovni projekti zahtevajo financiranje, zato smo tu, da našim strankam pomagamo pridobiti potrebna sredstva.

Poenostavite postopek spletne vloge za posojilo.

Prizadevamo si, da bi bil postopek prijave za posojilo čim bolj preprost in učinkovit. Z uporabo napredne tehnologije poenostavljamo dokumentacijo, pospešujemo odločitve o financiranju in strankam omogočamo, da hitro dobijo potrebna sredstva.

Kreditys
Ponudba spletnih posojil pri Kreditys

Ne glede na to, ali želite konsolidirati dolgove, kupiti avtomobil ali financirati poslovni projekt, imamo prilagodljive možnosti posojil, ki ustrezajo vašim potrebam. S konkurenčnimi obrestnimi merami, prilagodljivimi pogoji odplačevanja in enostavnim postopkom spletne vloge smo tu, da vam pomagamo najti pravo financiranje za vašo situacijo.

Osebno posojilo

Potrebujete financiranje za osebni projekt? Pri Kreditysu je naše spletno osebno posojilo hitro, enostavno in prilagodljivo. Zdaj poiščite pravo finančno rešitev za svoj proračun.

Avtokredit/Motokredit

Želite financirati nakup naslednjega avtomobila ali motornega kolesa? Pri Kreditysu vam ponujamo hitro in enostavno spletno rešitev za posojilo za avto/motocikel.

Poslovna posojila

Ste lastnik podjetja ali podjetnik in iščete financiranje za svoj poslovni projekt? Pri Kreditysu vam ponujamo poslovna posojila, prilagojena vašim potrebam.

Kreditys

Pričevanja

Pred vami so šli na Kreditys, da bi dobili kredit, in pričajo o svojih izkušnjah s Kreditysom.

Kreditys

Enostavno, hitro in učinkovito

Spletna vloga

Obiščite našo spletno stran in izpolnite spletni obrazec vloge za posojilo.

Analiza

Upoštevali bomo vašo verodostojnost in sposobnost odplačevanja.

Potrditev

Ko bo vaša vloga potrjena, bomo za vas pripravili posojilno pogodbo.

Sprejem

Denar se prenese neposredno na vaš bančni račun. Hitro in enostavno.

Zahtevajte svoj kredit prek spleta že danes!

Zagotovite si potrebno financiranje zdaj z Kréditysom

Let
izkušenj
Posojila
Financirani
projekti
Zadovoljne
stranke

Naše poslanstvo pri Kreditysu je, da vas podpremo pri vaših življenjskih projektih in vam ponudimo prilagojene finančne rešitve.

stiki

104 Rue Réaumur, 75002 Paris

+33 7 56 86 84 84

Kontakt@kreditys.com

Naročiti se

    Naročite se na naše e-novice in bodite na tekočem s trendi!

    Avtorske pravice © 2019. Izdelal Kreditys. Vse pravice pridržane.