Kreditys
Låna tryggt med Kréditys.

Kredit för bil/motorcykel

Varför ta ett billån med Kreditys?

På kreditys vet vi hur viktigt det kan vara för dig att köpa en bil eller motorcykel. Därför erbjuder vi flexibla finansieringslösningar som är skräddarsydda efter dina behov. Med vårt bil-/motorcykellån kan du finansiera köpet av ett nytt eller begagnat fordon samt tillhörande kostnader som försäkring eller registreringsavgifter. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och flexibla återbetalningstider, upp till 7 år för nya fordon.

Köpa en ny eller begagnad bil: hur fungerar en bilkredit?

Oavsett om bilprojektet är avsett att köpa en ny eller begagnad bil är metoden för billånet identisk. Det belopp som ska tillhandahållas kan dock variera med så mycket som det dubbla. När det gäller budgeten kräver köpet av ett nytt fordon en större ekonomisk investering.

Vid köp av en begagnad bil är budgeten lägre. Därför skiljer sig det lånade kapitalet åt, liksom det totala beloppet för billånet. Det geografiska område där bilen är till salu spelar också en stor roll.

Billån till låga räntor: vad är poängen med en insättning?

För att få ett billån med låg ränta är ett kontantbidrag en faktor som talar till den sökandes fördel. Hela poängen med dessa tillgängliga pengar är att det blir möjligt att bättre förhandla om villkoren. Kreditys erbjuder penninglånsvillkor som kan vara mer flexibla när den sökande har ett finansiellt bidrag som visar på en stabil ekonomisk profil och en förmåga att spara.

I bankernas ögon är det tillgängliga personliga bidraget en garanti för bankverksamheten redan från början. I många fall kan bidraget genereras genom återförsäljning av ett nytt fordon. Under de första fem åren efter bilköpet är kontantbidraget ett särskilt fördelaktigt kriterium för att få bättre finansieringsvillkor:

  • Räntan revideras nedåt,
  • Lägre månadsbetalningar,
  • Förkortad återbetalningstid,…

Simulering av billån: ett konkret exempel på månadsbetalningar

För att ge dig en tydligare bild av dina månadsbetalningar för ett billån och effekten av lånets totala belopp och löptid, följer här en simulering av ett nytt fordon.

Exempel på ett billån på 20 000 euro på 5 år (nytt fordon)
Lånets belopp20 000 €
Varaktighet5 ans
Månadsbetalning366 €/mois
Kostnader för krediter1 960 €
Minsta effektiva ränta3,85%
Genomsnittlig effektiv ränta4,86%
Max APR5,32%
3
RÄNTESATSER
95
TILLFÖRSÄKERHET
100
SNABBT

Få ditt lån nu!

Få din finansiering med några få klick med vårt snabba och säkra onlineformulär.

Att välja ett billån innebär att satsa på säkerhet under alla omständigheter.

Att välja ett billån är ibland ett val som kan hålla många låntagare tillbaka. Den viktigaste idén som framträder vid bilkrediter är att det uppstår obehagliga överraskningar när återbetalningarna görs. Faktum är att denna banktransaktion gör det möjligt för låntagaren att räkna med säkerhet, under alla omständigheter.

Det är uppenbart att säkerhetsnivån för billånet härrör från den exklusiva användningen av det totala lånade beloppet. Genom att finansiera det nya fordonet (bil, motorcykel, företagsbil eller egenföretagare etc.) är köparen försäkrad om köpet inte genomförs.

Om billånet nekas är köparen också skyddad. Dessa situationer gäller både nya och begagnade bilar. För att ge dig en tydlig uppfattning är här de 2 viktigaste situationerna då billånet upphör att gälla:

  • Ansökan om ett billån avslås av det utlånande finansinstitutet: köpekontraktet annulleras.
  • Om bilen inte levereras i tid: automatiskt upphävande av billånet.
Finansiera din bil till rätt pris: 3 skäl att välja Kreditys.

När det gäller att finansiera ett bilköp till rätt pris finns det tre anledningar till varför du bör överväga att välja Kreditys:

Kreditys
Vi erbjuder en mängd olika lånelösningar som är skräddarsydda för dina behov.

På Kreditys är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika lånealternativ online för att tillgodose våra kunders varierande behov. Oavsett om du behöver ett privatlån för att finansiera ett personligt projekt, ett hypotekslån för att köpa en bostad, ett billån för att köpa din drömbil eller ett studielån för att investera i din framtid har vi rätt lösning för dig. Med vår användarvänliga onlineplattform kan du enkelt jämföra lånealternativ, välja det som bäst passar dina behov och ansöka med bara några få klick.

Fastighetskredit

Drömmer du om att köpa ett eget hus eller en egen lägenhet? På Kreditys erbjuder vi dig en snabb och konkurrenskraftig lösning för hypotekslån online.

Kredit Återköp

Har du samlat på dig flera lån och har svårt att betala tillbaka dem? Ett kreditåterköp är lösningen du behöver för att förenkla din ekonomi och minska dina månadsbetalningar.

Företagslån

Är du företagare eller entreprenör och söker finansiering för ditt företagsprojekt? På Kreditys erbjuder vi dig företagslån som är anpassade till dina behov.

Varför välja Kredytis personliga lån.
  • Ett omedelbart svar i princip.
  • Personligt stöd från låneansökan till återbetalning.
  • En konkurrenskraftig ränta som är fast för hela lånets löptid.
  • Fasta månadsavbetalningar för enklare budgethantering.
  • Ingen ansökningsavgift.
  • Möjlighet till förtida återbetalning utan extra kostnad.
Kreditys

Enkelt, snabbt och effektivt

Ansökan online

Gå till vår webbplats och fyll i vår låneansökan online.

Analys

Vi tar hänsyn till din trovärdighet och din återbetalningsförmåga.

Validering

Vi upprättar ett låneavtal åt dig när din ansökan har godkänts.

Mottagning

Pengarna överförs direkt till ditt bankkonto. Snabbt och enkelt.

Ansök om ditt lån online idag!

Få den finansiering du behöver nu med Kréditys.

Vårt uppdrag på Kreditys är att stödja dig i dina livsprojekt genom att erbjuda dig skräddarsydda finansieringslösningar.

kontakter

104 Rue Réaumur, 75002 Paris

+33 7 56 86 84 84

Kontakt@kreditys.com

prenumerera

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om trenderna!

    Copyright © 2019. Tillverkad av Kreditys. Alla rättigheter förbehållna.